Vervoer


Vervoer

Als je voor je opdrachten of klussen moet reizen, is het prettig om ook dit goed te administreren. Onder het kopje Vervoer kun je alle informatie kwijt die met reizen en reiskosten te maken heeft. Zo kun je deze ook makkelijk factureren als dit is afgesproken.

Ook als je je privé kilometers en je zakelijke kilometers bij moet houden, is een goede administratie hiervan belangrijk. Bijvoorbeeld als je dit voor je lease auto moet bijhouden. Of als je je privé auto ook voor zakelijke ritten gebruikt. Zo krijg je een goed en duidelijk overzicht van je gereden kilometers en weet je wat je eventueel kan declareren of factureren aan je relaties.

In het scherm Vervoer kun je verschillende vervoersmiddelen en/of verschillende typen reiskosten invoeren. Hierbij heb je ook de optie om de kilometer standen eraan toe te voegen. Dit laatste is geen verplicht veld, maar kan handig zijn voor je kilometer registratie en declaratie.

Bij het opvoeren van de gewerkte uren kun je dan aangeven of er in dit geval ook sprake was van vervoerskosten. Bij het invoeren van de uren koppel je door middel van het pijltje het vervoer eraan. Je kan dan een eerder toegevoegde vervoersmiddelen selecteren, of je maakt er eentje aan. Zo vergeet je deze bij het opmaken van de factuur niet in rekening te brengen en heb je een goed overzicht van de gemaakte kosten!