Urenregistratie


urenregistratie

Het voeren van je urenregistratie is bij MaxiAdmin heel eenvoudig. Je gemaakte uren voer je in door op de plus te klikken. Er wordt een nieuw scherm geopend waar je je gegevens kan invoeren. Standaard staat de datum op de dag van vandaag, maar uiteraard is deze datum ook aan te passen.

Je kan de uren op een bestaand project schrijven of je maakt meteen een nieuw project aan. Daaraan koppel je een bestaande klant of relatie, of je maakt een nieuwe relatie aan.

Ook op je smartphone of tablet is het eenvoudig om je urenregistratie te voeren. Dus je kan ten alle tijden je uren bijhouden; Als je je intake gesprek bij je nieuwe klant hebt afgerond, in te trein op weg naar je nieuwe opdracht enz.

Eenvoudig zoeken

De reeds geschreven uren zie je op je scherm staan in het huidige kalenderjaar, de meest recente uren bovenaan. De volgorde van de ingevoerde uren is aan te passen. Ook de periode is aan te passen door de data in de Van en Tot en met velden aan te passen. De gewerkte uren zijn ook te groeperen per project door op de pijltjes achter Project te klikken.

Op je smartphone of tablet krijg je een beknopter overzicht van de ingevoerde uren te zien dan op een desktop, maar ook hier kun je eenvoudig zoeken naar reeds ingevoerde uren.

Al je uren overzichtelijk

Als je naar het tabblad Overzicht gaat, zie je hoeveel uren je in het huidige kwartaal per project hebt geschreven, met het daarbij behorende te factureren bedrag. Het genereren van een factuur voor je klant is van daaruit heel eenvoudig. Met een klik op de plusknop maak je een factuur aan. Automatisch wordt er een uniek factuurnummer aangemaakt zodat je voldoet aan de eisen die de belastingdienst stelt aan een zakelijke factuur. Voer de betaaldatum in, voeg eventueel extra factuurregels toe en sla de nieuwe factuur op.

Op je smartphone of tablet werkt dit op dezelfde manier. Overal je urenregistratie voeren en de daarbij horende facturen genereren is een van de vele gemakken van MaxiAdmin!