MaxiAdmin op je devices


MaxiAdmin op je devices

MaxiAdmin App?

Je bent misschien al aan het zoeken geweest of je hebt jezelf wellicht al afgevraagd. ‘Waar kan ik de link vinden om de MaxiAdmin App te downloaden?” Je hebt gezocht in de Playstore of de Apple Store, maar je hebt het nog niet gevonden. Je wilt de applicatie graag gaan gebruiken op je devices. Dan moeten we je teleurstellen, er is geen MaxiAdmin App.

De reden hiervoor: Team MaxiAdmin besteedt veel zorg en aandacht aan het ontwikkelen van een goed werkende website. Een website met functies en mogelijkheden waar jij als zelfstandige echt iets aan hebt. Tijdens deze ontwikkelingen kijken we niet alleen hoe deze services er op onze desktops met onze beeldschermen eruit zien. We kijken ook hoe de site eruit komt te zien als je gebruik maakt van een ander formaat beeldscherm, als je gebruik maakt van een andere webbrowser, of als je het bekijkt het op je laptop. Maar ook hoe MaxiAdmin te gebruiken is op een tablet of smartphone. Wij vinden het belangrijk dat je altijd en overal gebruik kan maken van MaxiAdmin, waar dan ook met welk device dan ook!

MaxiAdmin op je tablet of smartphone

MaxiAdmin is ook gebruiksvriendelijk op je tablet of smartphone. De mogelijkheden die je hebt op je desktop of laptop heb je ook op je tablet of smartphone. Zo kun je uren schrijven zoals je gewend bent, facturen aanmaken of bekijken, projecten aanmaken of wijzigen, relaties toevoegen, KM-standen invoeren, enz. De verschillende overzichten zijn ook te zien, echter iets compacter. Een aantal kolommen zijn dan niet zichtbaar, maar de meest relevante wel. Alleen de functie importeren is uitgeschakeld, deze is alleen te gebruiken op een desktop of laptop.

MaxiAdmin altijd en overal te gebruiken!

Om het gebruiksgemak nog meer te vergroten en snel bij de applicatie te kunnen is het uiteraard mogelijk om de site van MaxiAdmin te bookmarken. Zo ben je met één muisklik of één druk op je scherm direct bij de applicatie. Zo is MaxiAdmin altijd en overal, waar je internet hebt, te gebruiken! Op je desktop op kantoor, op je laptop in de trein, op je tablet of smartphone als je net bij de klant vandaan komt. Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!