Projecten


Projecten

Je hele project administratie overzichtelijk in MaxiAdmin, dat is zeker mogelijk!

Je kan Projecten op verschillende manieren gebruiken. Net wat past bij jouw bedrijf en jouw manier van bedrijfsvoeren. Of het nu je verschillende klanten zijn, de verschillende werkzaamheden die je voor één opdrachtgever uitvoert, je leerlingen, je cliënten, dat maakt niet uit.

Geef je project een naam en een omschrijving, zodat je uren kan toeschrijven aan dit project. Is het een project voor een klant of een relatie, voeg dan de klantgegevens er ook aan toe, net zoals het afgesproken uurtarief. Dit maakt het maken van de juiste facturen later een stuk eenvoudiger.

Interne Projecten

Zijn de uren voor jezelf, voor je eigen projecten? Dat kan natuurlijk ook. Hou jij je uren bij om te zien of je voldoet aan het urencriterium dat de belastingdienst stelt aan een ondernemer?

Of om inzicht te krijgen in de verdeling van je uren over je verschillende werkzaamheden? Dan kun je ook een uurtarief van 0 Euro invoeren. Zo heb je al je gewerkte uren overzichtelijk voor jezelf en voor de belastingdienst.

Eenvoudig zoeken

In het projecten scherm zijn er ook een aantal zoekvelden zodat je precies dat ene project kunt vinden die je zoekt. Je kunt zoeken op projectnaam, omschrijving of klant. Deze velden kun je ook groeperen door middel van de pijltjes. Zo hou je het voor jezelf inzichtelijk en overzichtelijk.