maxi admin voor ondernemers door ondernemers

Gratis

Er zijn in Nederland in 2015 al meer dan 1,5 miljoen ondernemers en dit aantal blijft flink groeien, wij willen ons steentje bijdragen aan het ondernemersklimaat in Nederland en daarom kunnen ondernemers gratis gebruik maken van alle huidige functies van onze applicatie. Wij doen niet aan proefperiodes, je betaalt bij ons geen maandelijks bedrag of startbedrag. Gratis is gratis. Alle functies van onze huidige applicatie zullen voor altijd gratis blijven voor iedereen!

Gemakkelijk en snel

Wij als ondernemers hebben allemaal de taak om onze administratie op orde te houden, als startende ondernemer is dit een noodzakelijk kwaad. Na gebruik te hebben gemaakt van enkele “proefperiodes” bij verschillende online-boekhoudpakketten kwamen we tot de conclusie dat er niet echt iets “easy-to-use” was en wat aansloot bij onze wensen (gemakkelijk en snel administratie). Daarom hebben wij speciaal voor alle ondernemers die ook behoefte hebben aan een “easy-to-use” en gratis applicatie, maxi admin ontwikkeld. Gericht op de ondernemers onder ons die gemakkelijk en snel hun administratie bij willen werken, op elke plek, op elk moment en niet willen betalen voor functies waar ze toch geen gebruik van maken.

Overzichtelijk

De maxi admin webapplicatie is nooit “af”, wij blijven voortdurend bezig om de webapplicatie te blijven verbeteren en het gebruikersgemak te optimaliseren. Dit zie je overal in terug, van onze overzichtelijke website tot onze super gemakkelijk te gebruiken webapplicatie. Iedere maand brengen we weer nieuwe versies en fixes uit, die automatisch voor iedereen beschikbaar komen.

Met maxi admin stellen wij alle ondernemers in staat om gratis hun administratie zelf te regelen, zonder poespas. – maxi admin – voor ondernemers – door ondernemers