Online urenregistratie

Er zijn in Nederland in 2015 al meer dan 1,5 miljoen ondernemers en dit aantal blijft flink groeien, wij willen ons steentje bijdragen aan het ondernemersklimaat in Nederland en daarom kunnen ondernemers gratis gebruik maken van alle huidige functies van onze online administratie applicatie. Wij doen niet aan proefperiodes, je betaalt bij ons geen maandelijks bedrag of startbedrag. Gratis is gratis.

ZZP en MKB

De Maxi Admin webapplicatie is ontwikkeld voor ZZP’ers, freelancers en andere kleine ondernemers. Gebruikers zijn verzekerd van duidelijke inzichten in hun online urenregistratie. Als ondernemer wilt u grip hebben op de uren die uw personeel maakt. Zeker voor bedrijven waar er uren voor klanten worden gemaakt en de uren dus ook gefactureerd worden aan klanten is dit essentieel. Onze online urenregistratie applicatie is geweldig voor ZZP’ers, maar ook voor kleine teams met projecten die aan een urencriterium moeten voldoen.

Eenvoudig

Om te zorgen dat jij als ZZP’er voldoende uren in je projecten hebt besteed, is een kloppende urenregistratie een must. De tijdadministratie kan er uit zien dat jij iedere maand een snel lijstje genereert van de activiteiten die jij hebt besteed aan productie, ontwikkeling, reistijd, administratie, acquisitie. Wanneer je met Maxi Admin je uren aan het invoeren bent, hoef je niet eerst allerlei ingewikkelde stappen te doorlopen. Het wijst zich allemaal vanzelf. Het online urenregistratie systeem van Maxi Admin is bedacht door ondernemers die zelf ook houden van een overzichtelijk en makkelijk te gebruiken applicatie. Hoe minder je zelf hoeft in te voeren, des te makkelijker en sneller is het bijhouden van je administratie.

duidelijk

De online urenregistratie van maxi admin geeft u een overzicht van alle uren. In één oogopslag is het duidelijk wie welke uren heeft gemaakt, hoeveel overwerk daarbij zat en of personen afwezig zijn geweest. Achteraf uren registreren? Net zo eenvoudig! Registreer je uren in een keer voor de gehele week. De online urenregistratie van maxi admin is voor de meeste projectorganisaties onmisbaar. Maar ook voor productorganisaties waarbij uren verantwoord moeten worden is de applicatie geschikt. Probeer het nu gratis uit of registreer je voor maxi admin en maak ook gebruik van onze online urenregistratie systeem.

registreer nu bij maxi admin