Online kilometerregistratie

Er zijn in Nederland in 2015 al meer dan 1,5 miljoen ondernemers en dit aantal blijft flink groeien, wij willen ons steentje bijdragen aan het ondernemersklimaat in Nederland en daarom kunnen ondernemers gratis gebruik maken van alle huidige functies van onze online administratie applicatie. Wij doen niet aan proefperiodes, je betaalt bij ons geen maandelijks bedrag of startbedrag. Gratis is gratis.

Eenvoudig

Het is voor elke ondernemer van belang om het aantal kilometers gereden in de auto van de zaak goed te administreren. Als je geen bijtelling privé gebruik wilt betalen moet je kunnen bewijzen dat je minder dan 500 kilometer hebt gereden in een jaar. De belastingdienst is scherp aan het controleren of de kilometerregistratie klopt en al veel ondernemers zijn met boetes opgezadeld.

Altijd bij de hand

Maxi Admin is een overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken gratis online administratiepakket. Geschikt voor zowel ZZP’ers als freelancers en het MKB. Met de Maxi Admin online administratie applicatie kun je het proces van online kilometerregistratie verder automatiseren. De applicatie is gemakkelijk in gebruik en kan vanaf elke internetbrowser worden geopend, zo heb je altijd je online administratie bij de hand. De Maxi Admin applicatie bestaat al een aantal jaar en is in die tijd ontzettend goed uitgedacht en uitgewerkt. Geen onnodige functies, geen ingewikkelde software.

Snel

Zo heeft u altijd actueel zicht op de online kilometerregistratie per maand en zo ook nog meer controle over het duidelijkere inzichten in je kosten. Wanneer je met Maxi Admin je kilometer standen doorgeeft, hoef je niet eerst allerlei ingewikkelde stappen te doorlopen. Het wijst zich allemaal vanzelf. Opgeslagen gegevens en voertuigen worden weergegeven en dit bespaart tijd. Hoe minder je zelf hoeft in te voeren, des te makkelijker en sneller is het bijhouden van je online kilometerregistratie. Geen onnodige functies, geen ingewikkelde software.

registreer nu bij maxi admin