Online factureren

De Maxi Admin webapplicatie is ontwikkeld voor ZZP’ers, freelancers en andere kleine ondernemers. Gebruikers zijn verzekerd van duidelijke inzichten in hun online urenregistratie. Als ondernemer wilt u altijd en overal een factuur kunnen opmaken en verzenden. Het maken van een factuur is eenvoudig en kost weinig tijd. Althans, als je gebruikt maakt van Maxi Admin.

Eenvoudig

Als ZZP’er zit u niet te wachten op uitgebreide en kostbare boekhoudsoftware. Een eenvoudig online administratie pakket is immers alles wat u nodig heeft om uw kleine administratie eenvoudig, snel en overzichtelijk bij te houden. Kies daarom voor Maxi Admin, een gratis online administratie applicatie voor de ZZP’er. Deze gebruiksvriendelijke applicatie is makkelijk in gebruik en biedt alle mogelijkheden om uw online administratie snel en efficiënt bij te houden. Zo heeft u altijd optimaal inzicht in de inkomsten en uitgaven van uw onderneming en heeft u al uw facturen in een paar muisklikken gedaan.

Altijd bij de hand

Wanneer je met Maxi Admin een factuur maakt voor een bestaande of nieuwe klant, hoef je niet eerst allerlei ingewikkelde stappen te doorlopen. Het wijst zich allemaal vanzelf. Opgeslagen klantgegevens en relaties worden weergegeven en dit bespaart tijd. Hoe minder je zelf hoeft in te voeren, des te makkelijker en sneller is het bijhouden van je online administratie. Geen onnodige functies, geen ingewikkelde software.

Snel

Met de maxi admin online administratie applicatie kun je het proces van schrijven van uren en factureren van je werkzaamheden verder automatiseren. De applicatie is gemakkelijk in gebruik en kan vanaf elke internetbrowser worden geopend, zo heb je altijd je online administratie bij de hand.
 De maxi admin applicatie bestaat al een aantal jaar en is in die tijd ontzettend goed uitgedacht en uitgewerkt.

registreer nu bij maxi admin