Online administratie

Er zijn in Nederland in 2015 al meer dan 1,5 miljoen ondernemers en dit aantal blijft flink groeien, wij willen ons steentje bijdragen aan het ondernemersklimaat in Nederland en daarom kunnen ondernemers gratis gebruik maken van alle huidige functies van onze online administratie applicatie. Wij doen niet aan proefperiodes, je betaalt bij ons geen maandelijks bedrag of startbedrag. Gratis is gratis.

Eenvoudig

Als ZZP’er zit u niet te wachten op uitgebreide en kostbare boekhoudsoftware. Een eenvoudig online administratie pakket is immers alles wat u nodig heeft om uw kleine administratie eenvoudig, snel en overzichtelijk bij te houden. Kies daarom voor Maxi Admin, een gratis online administratie applicatie voor de ZZP’er. Deze gebruiksvriendelijke applicatie is makkelijk in gebruik en biedt alle mogelijkheden om uw online administratie snel en efficiënt bij te houden. Zo heeft u altijd optimaal inzicht in de inkomsten en uitgaven van uw onderneming en heeft u de BTW-aangifte in een paar muisklikken gedaan.

Altijd bij de hand

Met de Maxi Admin online administratie applicatie kun je het proces van schrijven van uren en factureren van je werkzaamheden verder automatiseren. De applicatie is gemakkelijk in gebruik en kan vanaf elke internetbrowser worden geopend, zo heb je altijd je online administratie bij de hand.
De Maxi Admin applicatie bestaat al een aantal jaar en is in die tijd ontzettend goed uitgedacht en uitgewerkt. Geen onnodige functies, geen ingewikkelde software, een kind kan de was doen. Zo heeft u altijd actueel zicht op de tijdsbesteding per relatie of project en zo ook nog meer controle over het duidelijkere inzichten in je inkomsten en uitgaven. De online administratie applicatie van Maxi Admin is geschikt voor zowel ZZP’ers als freelancers en het MKB, geen vakjargon, duidelijke taal, gemakkelijk in gebruik en snel aan te passen.

Snel

Wanneer je met Maxi Admin een factuur maakt voor een bestaande of nieuwe klant, hoef je niet eerst allerlei ingewikkelde stappen te doorlopen. Het wijst zich allemaal vanzelf. Opgeslagen klantgegevens en relaties worden weergegeven en dit bespaart tijd. Hoe minder je zelf hoeft in te voeren, des te makkelijker en sneller is het bijhouden van je online administratie. Geen onnodige functies, geen ingewikkelde software, een kind kan de was doen.

registreer nu bij maxi admin