Gratis online administratie met de maxi admin webapplicatie

maxi admin is een overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken gratis online administratiepakket. Geschikt voor zowel ZZP’ers als freelancers en het MKB, geen vakjargon, duidelijke taal, gemakkelijk in gebruik en snel aan te passen. Bespaar tijd als ondernemer op uw administratie en begin vandaag nog met gratis online administratie! Geen abonnementen, geen startkosten, geen verrassingen… dat is maxi admin.

Easy to use

maxi admin is zeer gemakkelijk in gebruik, het is even 2 minuten registreren en vervolgens kan je direct aan de slag met de applicatie. (Klik hier voor de handleiding) 
Gemakkelijk, snel en bovendien gratis! De maxi admin applicatie bestaat al een aantal jaar en is in die tijd ontzettend goed uitgedacht en uitgewerkt. Geen onnodige functies, geen ingewikkelde software, een kind kan de was doen.

Altijd bij de hand

Te gebruiken op desktop en tablet, zodat je ook onderweg makkelijk uw km registratie en uren kan bijwerken. Wanneer je met maxi admin een factuur maakt voor een bestaande of nieuwe klant, hoef je niet eerst allerlei ingewikkelde stappen te doorlopen. Het wijst zich allemaal vanzelf. Opgeslagen klantgegevens en relaties worden weergegeven en dit bespaart tijd. Hoe minder je zelf hoeft in te voeren, des te makkelijker en sneller is het bijhouden van je administratie.

Gratis

Ja gratis, geen adders onder het gras… alle gebruikers die registreren zullen voor altijd gratis gebruik kunnen blijven maken van de standaard functies van onze webapplicatie. Wij zullen nooit essentiële onderdelen betaald maken. Geen start kosten – geen andere kosten – Gratis!

Waarom maxi admin

  • ZZP’ers, starters en freelancers kunnen gratis gebruik maken van deze applicatie
  • De applicatie is gemakkelijk in gebruik
  • De applicatie kan vanaf elke internetbrowser worden geopend, zo heb je altijd je administratie bij je
  • Doordat maxi admin efficient is ingericht kan je gemakkelijk je facturen toevoegen
  • Fouten maken in je administratie is vrijwel onmogelijk
  • Duidelijke inzichten in je inkomsten en uitgaven

gratis online administratie