De nieuwste versie van maxi admin staat online

We hebben weer een nieuwe versie van maxi admin namelijk versie 1.3.3.0, deze versie heeft een aantal wijzigingen.Voor uitgaande facturen geldt vanaf nu dat de betalingstermijn vervangen is voor een onderschrift. Deze vervangt het onderschrift waar de betalingstermijn in staat. De weergave van deze facturen is exact gelijk gebleven ten opzichte van de vorige versie.
Deze nieuwe versie pakt standaard de factuurtekst en onderschrift van de vorige uitgaande factuur. Als er geen vorige factuur aanwezig is, dan wordt er een standaard tekst uit de database gehaald.
Voor de komende versies van maxi admin staan er een aantal wijzigingen op de agenda met betrekking tot de facturen en uren. De facturen moeten per klant een standaard vulling gaan krijgen zoals een aanhef etc. en de uren moeten een standaard vulling krijgen zoals welk vervoersmiddel gebruikt is, hoeveel kilometers en hoeveel uren.
Ook zijn wij bezig met het inlezen van de bankgegevens, zodat er gecontroleerd kan worden of en wanneer klanten de facturen hebben betaald en of alle binnenkomende facturen netjes zijn opgenomen. Als dit niet het geval is dan wordt daar een suggestie binnen maxiadmin voor gedaan. Dit gaat nog een tijdje duren, maar we gaan u op de hoogte houden.