Vernieuwde webapplicatie voor zzp’ers, freelancers en andere kleine ondernemers

maxi admin heeft een nieuwe webapplicatie ontwikkeld die zzp’ers, freelancers en andere kleine ondernemers kunnen gebruiken voor allerlei boekhoud- en administratieve taken. Gebruikers kunnen met deze webapplicatie 24 uur per dag, 7 dagen per week hun administratie en relatiebeheer bijhouden en hebben zo altijd inzicht in de status van hun administratie.

Hoe werkt het?

Lees hier meer over hoe de applicatie werkt

Altijd beschikbaar en inzichtelijk

Het voordeel van deze nieuwe webapplicatie is dat deze altijd beschikbaar is en er realtime en efficiënt gewerkt kan worden. Deze applicatie is een gewenste aanvulling voor elke ondernemer en compleet gratis!

Wij wensen je veel plezier en gebruikersgemak met het gebruik van de maxi admin webapplicatie