Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan eindelijk zover. De nieuwe website van maxi admin is live. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we zelf! Onze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat we vooruit gaan en blijven verbeteren. Met als doel om onze gebruikers zo optimaal mogelijk te bedienen!

Wij van maxi admin willen vooruit en zijn ook praktisch ingesteld. Neem bijvoorbeeld onze compleet vernieuwde applicatie, helemaal gemaakt voor een ultieme gebruikerservaring en laagdrempeligheid. We zijn nu live en achter de schermen gaan we hard verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken. U vindt er regelmatig nieuwsupdates, informatie over de applicatie en bugfixes.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat u ervan vindt en of u informatie toegevoegd wilt hebben. U kunt uw mail sturen naar info@maxiadmin.nl

Met vriendelijke groet,

Het maxi admin team